Κωδικός Προϊόντος: kadan01
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ζητήστε μας προσφορά!
Είμαστε στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε απορίας σας!
6948838248 - paidikixara.gr@gmail.com

Ο μεταλλικός τριπλός κάδος ανακύκλωσης διπλής στήριξης έχει χωρητικότητα 225lt.  Το όλο σύστημα περιλαμβάνει τρεις κάδους 75lt περίπου το καθένα. Το πλάτος του τριπλού κάδου είναι 1,20μ. ενώ το ύψος περίπου 1μ.

Ο σκελετός στήριξης των καλαθιών κατασκευάζεται απο σωλήνα βαρέως τύπου η οποία φέρει ενισχυμένο πέλμα απο γαλβανισμένη λαμαρίνα κατάλληλα διαμορφωμένη για στιβαρή συγκράτηση του συστήματος στο έδαφος.
Τα καλάθια απορριμμάτων είναι κυλινδρικά απο γαλβανισμένη λαμαρίνα. Ο πυθμένα των καλαθιών φέρει οπές για την αποστράγγιση των υδάτων. 
Οι κάδοι συγκρατούνται απο τον σκελετό ώστε να περιστρέφονται με ευκολία για το άδειασμα και καθάρισμά τους.
Στο άνω μέρος του συστήματος υπάρχει γαλβανισμένη λαμαρίνα κατάλληλα διαμορφωμένη για την αποφυγή τραυματισμών κατά την χρήση. το ειδικό διαμορφωμένο τμήμα βοηθά στην αποτροπή εισαγωγής βρόχινου νερού εντός των καλαθιών.
Δυνατότητα τοποθέτησης μικρής ταμπέλας αλουμινίου υψηλής αντοχής με λογότυπο και στοιχεί Δήμου ή ιδιώτη.
Για την αντισκωριακή προστασία τους τα μεταλλικά μέρη υφίστανται επεξεργασία για την   απολαδοποίησή τους, ακολουθεί μία επίστρωση polyzinc (ψευδαργύρου) και έπειτα ηλεκτροστατική βαφή (σε φούρνο) πούδρα polyester, δύο στρωμάτων, χρώματος RAL (ανάλογα με την προτίμηση του ενδιαφερόμενου).
 
Η εταιρία μας έχει σε εφαρμογή σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΝ ISO 9001: 2015 ενώ παράλληλα εφαρμόζει και σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 14001-2015
Σχετικά Προϊόντα