Κωδικός Προϊόντος: k440i
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ζητήστε μας προσφορά!
Είμαστε στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε απορίας σας!
6948838248 - paidikixara.gr@gmail.com

Διαστάσεις του κάδου : Ύψος 0,90m , Μέγιστη διάμετρος: 0,49m

Κατασκευασμένος από γαλβανισμένο χαλυβδόφυλλο, πάχους 4-5 χιλιοστών

Διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς

Το κυρίως σώµα τους αποτελείται από τρία µέρη, τον κορµό και τις δύο βάσεις του. Ο κορµός είναι διαµορφωµένος σε οκταγωνικό πρίσµα µε κάθετες πρεσσαριστές γωνιακές νευρώσεις και περιµετρικές ενισχύσεις πάχους 10 χιλιοστών. Θα είναι κατασκευασµένος από γαλβανισµένα χαλυβδοελάσµατα πάχους 2,0 χιλιοστών. Η άνω και η κάτω βάση του θα είναι διαµορφωµένες σε οκταγωνικές στεφάνες µε εξωτερικό απόστηµα 600 χιλιοστών συνδεδεµένες πριτσινωτά µε τον κορµό του κυρίως σώµατος κατασκευασµένες από χυτοσίδηρο πάχους 5,0 χιλιοστών.

Η άνω βάση του θα διαθέτει στην εµπρός και επάνω όψη, κλειδαριά, που απασφαλίζει µε κλειδί τριγωνικής διατοµής κατά DIN 22.417, ώστε να επιτρέπει το άνοιγµα του απορριµµατοδέκτη, την απελευθέρωση του εσωτερικού κάδου και το άδειασµα του. Η κάτω βάση του, που θα αποτελεί και τη βάση του απορριµµατοδέκτη θα φέρει δύο πρόσθετες µεταλλικές υποδοχές, κατάλληλες για τη στερέωση του απορριµµατοδέκτη στο έδαφος µε στριφώνια. Το καπάκι θα είναι επίπεδο και ελαφρός κεκλιµένο. Θα φέρει στο κέντρο του οκταγωνική οπή αποστήµατος 200 χιλιοστών και θα ανοίγει προς τα επάνω. Θα είναι κατασκευασµένο από χυτοσίδηρο πάχους 5,0 χιλιοστών. 

Η εταιρία μας έχει σε εφαρμογή σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΝ ISO 9001: 2000 ενώ παράλληλα εφαρμόζει και σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 14001-2004

 
Σχετικά Προϊόντα