Μενού
Your Cart

Σχετικά με εμάς

Στο paidikixara.gr μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από πιστοποιημένα όργανα παιδικής χαράς, αστικού εξοπλισμού καθώς και αθλητικών προϊόντων. Μεταλλικές και ξύλινες κούνιες, τραμπάλες ελατήρια, τραμπάλες 2 και 4 θέσεων, μύλοι, τσουλήθρες, σύνθετα όργανα παιδικής χαράς, πιστοποιημένο ελαστικό δάπεδο ασφαλείας, κάδοι απορριμμάτων, μπασκέτες και πολλά άλλα προϊόντα. Πραγματοποιούνται και ειδικές κατασκευές. Όλα μας τα είδη σε συμφέρουσες τιμές, αρίστης ποιότητας και πάντα με πιστοποίηση.

Βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η συνέπεια στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας χρονοδιαγράμματα παράδοσης - αποπεράτωσης των εργασιών και την επίλυση τεχνικών ζητημάτων.

Όλος ο εξοπλισμός παιδικών χαρών σχεδιάζεται, κατασκευάζεται ως προς το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφαλείας ΕΝ1176 καθώς και για τα δάπεδα ασφαλείας ΕΝ1177, και πιστοποιείται από διαπιστευμένο αρμόδιο φορέα.

Κάθε όργανο συνοδεύεται από σαφείς οδηγίες και σχέδια τοποθέτησης

Η παράδοση γίνεται με δικά μας φορτηγά ή με μεταφορικές εταιρείες στον τόπο που εσείς θέλετε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.


Εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης

Για την πιστοποίηση των παιδικών χαρών (σύμφωνα με την υπ.’αριθμό 28492/11-05-2009 Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών όπως αυτή τροποποιήθηκε με την 27934/11-07-2014) όλα τα όργανα θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα, θα πρέπει να πληρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να έχουν τοποθετηθεί σωστά και λειτουργικά στο χώρο της παιδικής χαράς.

Σε περίπτωση που η τοποθέτηση κάποιου οργάνου δεν είναι λειτουργική και σωστή (π.χ. το κάτω μέρος του μύλου να έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος 11εκ.) θα πρέπει να διορθωθεί με συνέπεια μεγαλύτερο κόστος για τον ανάδοχο του έργου και καθυστέρηση στην υλοποίησή του.

Η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένα και εξειδικευμένα συνεργεία για την άρτια τοποθέτηση των οργάνων παιδικής χαράς μειώνοντας το συνολικό κόστος της προμήθειας και τοποθέτησης των πιστοποιημένων οργάνων καθώς και τον συνολικό χρόνο διεκπεραίωσης του έργου.

Επίσης μπορούν να επισκεφθούν το χώρο σας να ελέγξουν, να καταγράψουν τις φθορές και τις ανάγκες των οργάνων παιδικής χαράς και αθλοπαιδιών.

Στη συνέχεια ανάλογα με τις ανάγκες, γίνεται η επισκευή – συντήρηση των οργάνων (βαφή, φρεσκάρισμα, γρασάρισμα, αλλαγή φθαρμένων – κατεστραμμένων εξαρτημάτων).

Μπορείτε και μόνοι σας να καταγράψετε τα προβλήματα των οργάνων σας. Τηλεφωνήστε μας και εμείς θα σας προτείνουμε τη σωστή αγορά των ανταλλακτικών που χρειάζεστε.

Η εκτέλεση των εργασιών γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΟΚ
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.