Μενού
Your Cart

Blog RSS Feed

19 Oct Γιατί πρέπει να αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν στην παιδική χαρά
0 92
Όταν φέρνετε στο μυαλό σας τα παιδικά σας χρόνια, σίγουρα θυμάστε τον εαυτό σας να τρέχει στον χωματόδρομο, στην παιδική χαρά που είχε μόνο μερικές κούνιες, μια τραμπάλα, ένα μονόζυγο και κρίκους, να ..
19 Oct Τα οφέλη των παιδιών στην παιδική χαρά
0 102
Φυσική κατάσταση Βελτιώνονται οι κινητικές δεξιότητεςΔημιουργία των μυών και αύξηση της φυσικής αντοχήςΕκδυνάμωση της άμυνας του οργανισμούΑναπτύσσει την επιδεξιότηταΠροωθεί δια βίου συνήθειες φυσικής..
19 Oct Η ισχύουσα νομοθεσία στην Ελλάδα για τις παιδικές χαρές
0 150
Η ισχύουσα Ελληνική Νομοθεσία (Υπουργική Απόφαση 28492/ΦΕΚ 931/Β/18.05.09), για τις παιδικές χαρές αναφέρει τα εξής:Οι υπαίθριοι παιδότοποι και οι παιδικές χαρές χρειάζεται να έχουν ικανή περίφραξη ώσ..
19 Oct Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού
0 80
Όπως είναι γνωστό με πρωτοβουλία του Ο.Η.Ε. και της UNICEF, η 11η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Ο ετήσιος εορτασμός της ημέρας αυτής, αντικατοπτρίζει τη σημασία που η Διεθνής..
19 Oct Τι ονομάζεται «παιδική χαρά»
0 80
Παιδική χαρά ή ίσως ορθότερα πάρκο παιδικής χαράς ονομάζεται είδος δημόσιου ή ιδιωτικού πάρκου το οποίο απευθύνεται στη διασκέδαση των παιδιών. Είναι υπαίθριος χώρος ο οποίος συνήθως αποτελεί τμήμα εν..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
ΟΚ
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.