Μενού
Your Cart

Blog RSS Feed

18 Oct Παιδική χαρά και η προσβασιμότητα σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες
0 183
Παιδική χαρά και η προσβασιμότητα σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.Κάθε παιδί έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει τη χαρά του παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το εάν αντιμετωπίζει κινητικές ή άλλες δυσκολίες. Σε αυτ..
13 Mar Πιστοποίηση Παιδικής χαράς
0 117
Μια παιδική χαρά σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά, εκτός από τα κατάλληλα όργανα που θα εγκατασταθούν, θα πρέπει να έχει και πιστοποίηση από διαπιστευμένο φ..
16 Nov Αποστολή: Δήμος Μεγίστης (Καστελλόριζο)
0 277
Με μεγάλη χαρά ανταποκριθήκαμε στη πρόκληση, της υλοποίησης παιδικής χαράς καθώς και τη δημιουργία χώρου με πολυόργανο καλλισθενικής γυμναστικής, στο νησί του Καστελόριζου ή επισήμως Μεγίστη, νησί του..
29 Dec Πώς θα μοιάζει μια Παιδική Χαρά στο μέλλον; Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια απαντά και τις προσφέρει, σήμερα
0 480
Μελέτη, σχεδιασμός κ κατασκευή 3 παιδικών χαρών ΑΜΕΑ με ηλιακά φωτιστικά από την εταιρεία μας - Kabaz Playgrounds O.E. - paidikixara.gr!!!Αν ζητούσαμε από τα παιδιά να ζωγραφίσουν, τα ίδια, την ιδανικ..
17 Aug Συνεχίζεται η κατασκευή 30 σύγχρονων παιδικών χαρών στο Δήμο Ερυμάνθου
0 360
Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής των 30 σύγχρονων παιδικών χαρών στο Δήμο Ερυμάνθου με χρηματοδότηση απο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», «Πράσινο Ταμείο» και ιδίους πόρους του Δήμου Ερυμάνθου.Το έργο έχει αναλάβει..
05 Mar Ασφαλής πιστοποιημένη παιδική χαρά – Ολοκληρωμένη σχεδίαση και υλοποίηση
0 1482
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πραγματοποιηθήκε στα μέσα Ιανουαρίου ο απολογισμός των εταιρείων Πλάνο Ανάπτυξης και KABAZ Playgrounds για το 2020 υπερκαλύπτωντας τους στόχους που είχαν τεθεί στην αρχή του έ..
19 Oct Γιατί πρέπει να αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν στην παιδική χαρά
0 1518
Όταν φέρνετε στο μυαλό σας τα παιδικά σας χρόνια, σίγουρα θυμάστε τον εαυτό σας να τρέχει στον χωματόδρομο, στην παιδική χαρά που είχε μόνο μερικές κούνιες, μια τραμπάλα, ένα μονόζυγο και κρίκους, να ..
19 Oct Τα οφέλη των παιδιών στην παιδική χαρά
0 1136
Φυσική κατάσταση Βελτιώνονται οι κινητικές δεξιότητεςΔημιουργία των μυών και αύξηση της φυσικής αντοχήςΕκδυνάμωση της άμυνας του οργανισμούΑναπτύσσει την επιδεξιότηταΠροωθεί δια βίου συνήθειες φυσικής..
19 Oct Η ισχύουσα νομοθεσία στην Ελλάδα για τις παιδικές χαρές
0 8345
Η ισχύουσα Ελληνική Νομοθεσία (Υπουργική Απόφαση 28492/ΦΕΚ 931/Β/18.05.09), για τις παιδικές χαρές αναφέρει τα εξής:Οι υπαίθριοι παιδότοποι και οι παιδικές χαρές χρειάζεται να έχουν ικανή περίφραξη ώσ..
19 Oct Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού
0 753
Όπως είναι γνωστό με πρωτοβουλία του Ο.Η.Ε. και της UNICEF, η 11η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Ο ετήσιος εορτασμός της ημέρας αυτής, αντικατοπτρίζει τη σημασία που η Διεθνής..
19 Oct Τι ονομάζεται «παιδική χαρά»
0 573
Παιδική χαρά ή ίσως ορθότερα πάρκο παιδικής χαράς ονομάζεται είδος δημόσιου ή ιδιωτικού πάρκου το οποίο απευθύνεται στη διασκέδαση των παιδιών. Είναι υπαίθριος χώρος ο οποίος συνήθως αποτελεί τμήμα εν..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)
ΟΚ
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.