Μενού
Your Cart

Blog RSS Feed

17 Aug Συνεχίζεται η κατασκευή 30 σύγχρονων παιδικών χαρών στο Δήμο Ερυμάνθου
0 63
Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής των 30 σύγχρονων παιδικών χαρών στο Δήμο Ερυμάνθου με χρηματοδότηση απο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», «Πράσινο Ταμείο» και ιδίους πόρους του Δήμου Ερυμάνθου.Το έργο έχει αναλάβει..
05 Mar Ασφαλής πιστοποιημένη παιδική χαρά – Ολοκληρωμένη σχεδίαση και υλοποίηση
0 241
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πραγματοποιηθήκε στα μέσα Ιανουαρίου ο απολογισμός των εταιρείων Πλάνο Ανάπτυξης και KABAZ Playgrounds για το 2020 υπερκαλύπτωντας τους στόχους που είχαν τεθεί στην αρχή του έ..
19 Oct Γιατί πρέπει να αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν στην παιδική χαρά
0 583
Όταν φέρνετε στο μυαλό σας τα παιδικά σας χρόνια, σίγουρα θυμάστε τον εαυτό σας να τρέχει στον χωματόδρομο, στην παιδική χαρά που είχε μόνο μερικές κούνιες, μια τραμπάλα, ένα μονόζυγο και κρίκους, να ..
19 Oct Τα οφέλη των παιδιών στην παιδική χαρά
0 416
Φυσική κατάσταση Βελτιώνονται οι κινητικές δεξιότητεςΔημιουργία των μυών και αύξηση της φυσικής αντοχήςΕκδυνάμωση της άμυνας του οργανισμούΑναπτύσσει την επιδεξιότηταΠροωθεί δια βίου συνήθειες φυσικής..
19 Oct Η ισχύουσα νομοθεσία στην Ελλάδα για τις παιδικές χαρές
0 2057
Η ισχύουσα Ελληνική Νομοθεσία (Υπουργική Απόφαση 28492/ΦΕΚ 931/Β/18.05.09), για τις παιδικές χαρές αναφέρει τα εξής:Οι υπαίθριοι παιδότοποι και οι παιδικές χαρές χρειάζεται να έχουν ικανή περίφραξη ώσ..
19 Oct Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού
0 218
Όπως είναι γνωστό με πρωτοβουλία του Ο.Η.Ε. και της UNICEF, η 11η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Ο ετήσιος εορτασμός της ημέρας αυτής, αντικατοπτρίζει τη σημασία που η Διεθνής..
19 Oct Τι ονομάζεται «παιδική χαρά»
0 272
Παιδική χαρά ή ίσως ορθότερα πάρκο παιδικής χαράς ονομάζεται είδος δημόσιου ή ιδιωτικού πάρκου το οποίο απευθύνεται στη διασκέδαση των παιδιών. Είναι υπαίθριος χώρος ο οποίος συνήθως αποτελεί τμήμα εν..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
ΟΚ
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.