Κωδικός Προϊόντος: kp1004
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ζητήστε μας προσφορά!
Είμαστε στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε απορίας σας!
6948838248 - paidikixara.gr@gmail.com

Παγκάκι κοινόχρηστων χώρων κατασκευασμένο από σουηδικό ξύλο (κατασκευή και απο NIANGON ή IROKO) και μέταλλο με διάταξη σχήματος ‘S’, με δύο ζαρντινιέρες στα άκρα.

          Τα ξύλα του κεντρικού καθίσματος έχουν διαστάσεις 7x12x80 εκατοστά και τοποθετούνται σε μεταλλικές βάσεις από στραντζαρισμένη ανοξείδωτη λαμαρίνα, το καθιστικό σχηματίζει δύο ανεστραμένα τόξα, και συνολικά έχει μήκος 6 μετρα και πλάτος 1,5 μέτρα και ύψος περίπου 45εκ.

Στα άκρα του καθιστικού τοποθετούνται δύο ορθογώνιες ζαρντινιέρες με διαστάσεις περίπου 1x1,2 μέτρα, κατασκευασμένες από inox λαμαρίνα και ξύλινα στοιχεία. Το καθιστικό στηρίζεται σε μεταλλική βάση. Όλες  οι εξωτερικές γωνίες που έρχονται σε επαφή με τον χρήστη είναι στρογγυλευμένες με ακτίνα στρογγύλευσης κατ’ ελάχιστον 8 χιλιοστά. Τα ξύλα εμποτίζονται στην τελική τους μορφή και στην συνέχεια εμβαπτίζονται σε υγροαπωθητικό διάλυμα.

Η εταιρία μας έχει σε εφαρμογή σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΝ ISO 9001: 2008 ενώ παράλληλα εφαρμόζει και σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 14001-2004

Σχετικά Προϊόντα