Μενού
Your Cart

Ξύλινο μονόζυγο

Ξύλινο μονόζυγο
Ξύλινο μονόζυγο
0,00€
  • Κωδικός: 854
Τιμές χωρίς ΦΠΑ
Όλα μας τα όργανα είναι πιστοποιημένα και κατασκευάζονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφαλείας ΕΝ1176.
Όλα μας τα όργανα είναι πιστοποιημένα και κατασκευάζονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφαλείας ΕΝ1176.
Ετικέτες: ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ

Απαιτήσεις ασφαλείας

Απαιτούμενος χώρος :6300Χ3100 mm

Μέγιστο ύψος πτώσης :1200 mm

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρήστες : 3 παιδιά

Ηλικιακή ομάδα :10+ ετών

Διάταξη σύνθετου: Το μονόζυγο είναι τριπλό και στηρίζεται σε 3 ξύλινες κολώνες φυσικής, αποξηραμένης σκληρής ξυλείας (κορμοί των οποίων θα έχει αφαιρεθεί ο φλοιός). Οι διατομές των ξύλινων κολώνων θα είναι 90 έως 140mm . Τα κάθετα ξύλινα δοκάρια ενώνονται με ανοξείδωτες οριζόντιες μπάρες σε διαφορετικά ύψη από το έδαφος.

Εξαρτήματα συναρμογής: Τα εξαρτήματα συναρμογής είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και προστατεύονται από αντιβανδαλικά πυραμιδικά καλύμματα.

ΞΥΛΕΙΑ: Κατασκευασμένο από επιλεγμένη ξυλεία πεύκου (Pinus sylvestris L.), προερχόμενη από τα Σκανδιναβικά δάση με γνήσια πιστοποίηση (FSC) και καλλιέργεια σύμφωνα με τις αρχές της φυσιοκρατίας. Η ξυλεία που χρησιμοποιείται προέρχεται από επεξεργασία υψηλής πίεσης  μέσα σε αεροστεγή λέβητα βρασμού, η διαχείριση του οποίου γίνεται ηλεκτρονικά. O εμποτισμός, ο οποίος είναι σύμφωνος με σύμφωνα με το EN 351-1, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί το ξύλο για βιολογική χρήση επιπέδου 4 σύμφωνα με το EN 335, το οποίο σημαίνει μόνιμη επαφή με το έδαφος και το νερό. Ο περαιτέρω εμποτισμός πραγματοποιείται με νερόλουστρο, το οποίο έχει ακρυλική/αλκύδια βάση χωρίς χρώμα, κάδμιο και χλώριο για την προστασία του ξύλου από τις ακτίνες UV (φωτολυτική δράση της λιγνίνης, η οποία και αποτελεί την βασική αιτία γήρανσης του ξύλου) και χρήση προϊόντων με χαμηλή επίπτωση στο περιβάλλον, τόσο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον (έλλειψη καρκινογενικών, τερατογενικών και άλλων ουσιών, επικίνδυνων για το ανθρώπινο αναπαραγωγικό σύστημα). Επιπλέον για την υλοποίηση αυτού του στοιχείου χρησιμοποιείτε μια διαρθρωτική κόλλα τύπου I (εξωτερική χρήση) σύμφωνα με το πρότυπο EN 301 και δοκιμασμένο σύμφωνα με το πρότυπο EN 302.

Εγκατάσταση: Η εγκατάσταση του εξοπλισμού γίνεται: με εγκιβωτισμό εντός εδάφους με χρήση σκυροδέματος.

Το προσφερόμενο φέρει τον αριθμό σειράς παραγωγής, τον παραγωγό και την πιστοποίηση συμβατότητας - πιστοποίηση συμμόρφωσης ( δηλ. πιστοποίηση σειράς παραγωγής του προϊόντος ) από φορέα ελέγχου και πιστοποίησης διαπιστευμένου για το σκοπό αυτό, την ηλικιακή ομάδα των παιδιών που προορίζεται ο εξοπλισμός.

Ο εξοπλισμός διαθέτει εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών έναντι αστοχίας υλικού ή κατασκευαστικού ελαττώματος εφόσον τηρούνται οι οδηγίες του κατασκευαστή για την τοποθέτηση την χρήση και την συντήρηση του.

Στην προσφορά περιλαμβάνονται: προμήθεια του υλικού, μεταφορά και κάθε πλάγια μεταφορά, εργασίες και υλικά τοποθέτησης για την πλήρη παράδοση σε λειτουργική κατάσταση του προϊόντος.

            

            

ΟΚ
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.