Μενού
Your Cart

Παγκάκι απλό με έξι ξύλα

Παγκάκι απλό με έξι ξύλα
Παγκάκι απλό με έξι ξύλα
Παγκάκι απλό με έξι ξύλα
Παγκάκι απλό με έξι ξύλα
Παγκάκι απλό με έξι ξύλα
Παγκάκι απλό με έξι ξύλα
Παγκάκι απλό με έξι ξύλα
0,00€
  • Κωδικός: 709
Τιμές χωρίς ΦΠΑ
Όλα μας τα όργανα είναι πιστοποιημένα και κατασκευάζονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφαλείας ΕΝ1176.
Όλα μας τα όργανα είναι πιστοποιημένα και κατασκευάζονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφαλείας ΕΝ1176.

Παγκάκι απλό με έξι ξύλα και μεταλλικό σκελετό από γαλβανιζέ σωλήνες διατομής 2” 

Παγκάκι απλό με έξι ξύλα διαστάσεων 1,75μ μήκος, 0,63μ πλάτος και 0,75μ ύψος από το έδαφος. Είναι κατασκευασμένο από μεταλλικά και ξύλινα στοιχεία. Ο μεταλλικός σκελετός είναι κατασκευασμένος από δύο χαλίβδυνες γαλβανιζέ σωλήνες διατομής 2’’, πάχους 3χιλ, μήκους 90 εκ ο καθένας , κουρμπαρισμένοι στο μέσο υπό αμβλεία γωνία κατά τέτοιο τρόπο ώστε στη μια πλευρά να προσαρμοστούν τα ξύλα της πλάτης και στην άλλη τα ξύλα του καθίσματος των παγκακίων.

Τα δύο ανοιχτά άκρα του κάθε σωλήνα σφραγίζονται με πομπέ τάπες 2΄΄ έτσι ώστε να στεγανοποιείται το εσωτερικό του. Στη κάθε μία από τις δύο πλευρές των σωλήνων, αυτής που προορίζεται για κάθισμα και στο εξωτερικό της μέρος συγκολλούνται δύο μεταλλικά στοιχεία από σωλήνα γαλαβανιζέ επίσης 2΄΄ και πάχους 3χιλ μήκους 32 εκ. σε απόσταση 20 εκ. μεταξύ τους σχηματίζοντας με τον σωλήνα του σκελετού τραπέζιο, το άνοιγμα του οποίου στη βάση είναι 30εκ. δημιουργώντας έτσι τα πόδια του παγκακιού. Στο κάτω μέρος από το κάθε ένα από τα πόδια του παγκακιού συγκολλείται μεταλλική πλάκα έδρασης πάχους 5χιλ., η οποία φέρει οπές διαμέτρου 10χιλ έτσι ώστε να είναι δυνατή η στερέωση τους στο δάπεδο με ούπα στερέωσης. Το παγκάκι αποτελείται από έξι ξύλινα στοιχεία, τρία για το κάθισμα και τρία για πλάτη, με διαστάσεις 1750Χ95Χ45 χιλ. Η ξυλεία που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι από ξυλεία σουηδικής πεύκης Α΄ ποιότητας σε απόχρωση καστανιάς. Η στερέωση των ξύλων γίνεται στο σκελετό με καρόβιδες. Το πρώτο ξύλο (εσωτερικό) του καθίσματος βιδώνεται έτσι ώστε να εξέχει 5-7χιλ. από το άκρο του τουμποσωλήνα. Το ίδιο συμβαίνει και με το πρώτο ξύλο ( στο επάνω μέρος της πλάτης ). Τα υπόλοιπα ξύλα τόσο της πλάτης όσο και του καθίσματος βιδώνονται συμμετρικά μεταξύ τους. Όλα τα ξύλα τόσο της πλάτης όσο και του καθίσματος εξέχουν 25εκ. και από τις δυο πλευρές του μεταλλικού σκελετού. Όλες ο γωνίες (κόχες) των ξύλων θα πλανάρονται .Τα μεταλλικά στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή των παγκακίων (βίδες, σύνδεσμοι κλπ) θα είναι από μέταλλα θερμογαλβανισμένα. Οι διαστάσεις και οι διατομές των μεταλλικών στοιχείων θα είναι επαρκείς για να παραλάβουν τα φορτία για τα οποία έχουν μελετηθεί ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Όλα τα μεταλλικά στοιχεία είναι ποιότητας St 37-2 με DIN 17100.

Τα μεταλλικά στοιχεία θα είναι βαμμένα με δύο στρώσεις primer δύο συστατικών και δύο στρώσεις βαφής χρώματος αλκυλικής βάσης. Το χρώμα της βαφής των μεταλλικών στοιχείων θα είναι μαύρο.

Η βαφή της ξυλείας θα γίνει με εμποτιστικά χρώματα και βερνίκια απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα (μόλυβδο, κάδμιο κλπ). Τα χρώματα ανταποκρίνονται στα προβλεπόμενα επιτρεπτά όρια VOC βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας για τη συμμόρφωση των κρατών μελών DECOPAINT ( οδηγία2004/42/EE). Η όλη κατασκευή θα παρουσιάζει όψη ευθύγραμμου ομοαξονικού και αρμονικά δεμένου συνόλου χωρίς επιμέρους ελαττώματα. Η όλη κατασκευή θα είναι κατασκευασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η αντοχή της σε κρούση και εφελκυσμό.


            

            

ΟΚ
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.