Μενού
Your Cart

Σύνθετο νηπίων-παίδων με 2 τσουλήθρες και γέφυρα

Σύνθετο νηπίων-παίδων με 2 τσουλήθρες και γέφυρα
Σύνθετο νηπίων-παίδων με 2 τσουλήθρες και γέφυρα
Σύνθετο νηπίων-παίδων με 2 τσουλήθρες και γέφυρα
Σύνθετο νηπίων-παίδων με 2 τσουλήθρες και γέφυρα
Σύνθετο νηπίων-παίδων με 2 τσουλήθρες και γέφυρα
0,00€
  • Κωδικός: synth380
Τιμές χωρίς ΦΠΑ
Για παραγγελίες και πληροφορίες: 6948838248
paidikixara.gr@gmail.com
Όλα μας τα όργανα είναι πιστοποιημένα και κατασκευάζονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφαλείας ΕΝ1176.

Το σύνθετο όργανο αποτελείται από:

  • Δύο τετράγωνους πύργους με δίρριχτη στέγη.
  • Μία ράμπα ανάβασης.
  • Μία κεκλιμένη γέφυρα
  • Μία τσουλήθρα για πλατφόρμα ύψους περίπου 900mm
  • Μία τσουλήθρα για πλατφόρμα ύψους περίπου 1200mm
  • Μία ξύλινη σκάλα

Η είσοδος στον πρώτο πύργο με στέγη και πατάρι σε ύψος περίπου 900mm θα πραγματοποιείται με σκάλα και ράμπα ανάβασης. Ο χρήστης από την είσοδο της σκάλας θα συναντάει στα δεξιά του έξοδο σε τσουλήθρα, στα αριστερά του την είσοδο από την ράμπα ανάβασης και ευθεία την είσοδο στην κεκλιμένη γέφυρα που θα οδηγεί στον επόμενο στεγασμένο πύργο με πατάρι σε ύψος περίπου 1200mm. Στον δεύτερο πύργο ο χρήστης θα συναντάει ευθεία και δεξιά του προστατευτικά φράγματα με καμπυλόμορφα άνω άκρα και στα αριστερά του έξοδο σε τσουλήθρα.

Πλατφόρμα: Οι τέσσερις ξύλινες δοκοί διατομής περίπου 95Χ45mm θα ενώνονται μεταξύ τους μέσω μεταλλικών συνδέσμων, σχηματίζοντας ένα σταθερό πλαίσιο. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα εφαρμόζεται ένα κομμάτι αντιολισθηρό κόντρα πλακέ θαλάσσης, πάχους τουλάχιστον 21mm, με διαμορφώσεις στις τέσσερις γωνίες. Η στερέωση του στο πλαίσιο θα γίνεται με ξυλόβιδες. Το πλαίσιο θα βιδώνεται σε τέσσερα ξύλινα υποστυλώματα διατομής περίπου 95x95mm με εξάγωνες βίδες και παξιμάδια ασφαλείας.

Δίρριχτη στέγη

H στέγη θα αποτελείται από δύο ορθογώνια τμήματα από κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους τουλάχιστον 15mm που θα ενώνονται μεταξύ τους σε γωνία 90ο και δύο τμήματα από κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους τουλάχιστον 15mm σε σχήμα «Λ» με στρογγυλεμένες ακμές που θα τοποθετούνται στο κάτω μέρος των ορθογώνιων φύλων αντιδιαμετρικά και θα αποτελούν το συνδετήριο τμήμα των πάνελ με τους ορθοστάτες της κατασκευής. Αυτά θα συνδέονται μεταξύ τους άλλα και με τους στύλους του πύργου με μεταλλικούς συνδέσμους.

Η τσουλήθρα είναι ίσια με πλάτος περίπου 530mm. Το μήκος ολίσθησης θα διαφοροποιείται ανάλογα με το ύψος της πλατφόρμας (μήκος ολίσθησης περίπου 1700mm για πλατφόρμα σε ύψος περίπου 900mm, και περίπου 2300mm για πλατφόρμα σε ύψος περίπου 1200 mm.)

Η επιφάνεια της τσουλήθρας κατασκευάζεται ως ενιαίο τμήμα από ανοξείδωτη λαμαρίνα πάχους τουλάχιστον 1,5mm. Για μεγάλα μήκη τσουλήθρας η επιφάνεια κατασκευάζεται σε δυο τμήματα τα οποία θα βιδώνονται μεταξύ τους χωρίς να αφήνουν διάκενα ή προεξοχές. Η μεταλλική επιφάνεια της τσουλήθρας συνδέεται με βίδες στα δύο πλευρικά τοιχώματα από πάνελ κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους τουλάχιστον 30mm, σε όλο το μήκος της. 

Το προστατευτικό εξόδου είναι κατασκευασμένο από πλάκα κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους τουλάχιστον 18mm. Μεταλλική μπάρα κρατήματος κατασκευασμένη από σωλήνα διαμέτρου περίπου Φ33mm βαρέους τύπου, βαμμένη ηλεκτροστατικά στο πάνω μέρος τους.

Ξύλινη Σκάλα

Ανάμεσα στους 2 ξύλινους δοκούς διαστάσεων περίπου 1385X190Χ45mm θα τοποθετούνται 6 ξύλινα σκαλοπάτια διαστάσεων περίπου 640Χ145Χ45mm. Αυτά θα έχουν μεταξύ τους απόσταση περίπου 82mm.

Κεκλιμένη γέφυρα

Η γέφυρα θα αποτελείται από:Ο σκελετός της γέφυρας θα κατασκευάζεται από τις δύο δοκούς διατομής περίπου 95Χ95mm, οι οποίες θα δημιουργούν τις πλευρές της γέφυρας και θα συνδέονται στους πύργους με μεταλλικούς συνδέσμους και λάμες. Το πλαίσιο που θα δημιουργείται θα καλύπτεται με ξύλινα τεμάχια διατομής περίπου 145Χ45mm τα οποία θα αποτελούν το δάπεδο. Για την δημιουργία της κουπαστής και του πλευρικού προστατευτικού της γέφυρας θα χρησιμοποιούνται 4  ξύλινες δοκοί από σύνθετη ξυλεία, διατομής περίπου 95Χ45mm και ανάμεσα τους δύο πάνελ από κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους τουλάχιστον 15mm.

Ράμπα ανάβασης

Θα αποτελείται από δύο πλαϊνές δοκούς διαστάσεων περίπου 1100Χ95Χ45mm πάνω στις οποίες θα τοποθετείται υπό κλίση κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους τουλάχιστον 21mm και το οποίο θα φέρει ξύλινα τεμάχια που θα χρησιμοποιούνται ως πατήματα. Το άνω μέρος της θα συνδέεται με την πλατφόρμα του πύργου και το κάτω μέρος της θα πακτώνεται στο έδαφος.

Προστατευτικά φράγματα

Τα προστατευτικά φράγματα θα κατασκευάζονται από κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους τουλάχιστον 18mm. Αυτά θα μπορούν να φέρουν διακοσμητικά ανοίγματα και χαράξεις. Για τη στερέωση τους θα χρησιμοποιούνται κατάλληλα μεταλλικά τμήματα (γωνίες) και ξυλόβιδες

            

            

ΟΚ
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.